2021-04-12 07:55:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Most az egyszer ne aggodalmaskodj annyit a munkád miatt

Napi horoszkóp április 12-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kitartóan dolgozol, nem szegik kedvedet az akadályok, sőt, mintha megacéloznák elszántságodat. Az érzelmeidet viszont nehezen éled meg, emiatt a párkapcsolatodban viták várhatóak.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha meg akarod nyerni főnöködet, éreztesd vele: az általad javasoltak tulajdonképpen tőle származnak. Otthon próbálj meg oldottabb lenni. Hidd el végre, hogy kedvesed értékesnek talál és elfogad téged!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Pénzügyi téren lassan, de biztosan siker koronázza a tevékenységedet. Most sokat javíthatsz azon a bizonyos mérlegen. Legyél azért meggondolt a jövőbeli terveidet illetően, ne kövesd el még egyszer a régi hibákat!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hatalmas energiákkal veted bele magad a munkába, és ennek most végre meglesz a látszatja is. A főnökeiddel vagy a hatalom embereivel megszaporodhatnak a vitáid. Hajlamos lehetsz túl sötéten látni a dolgokat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Üzleti kapcsolataid is döcögőssé válhatnak, de az újak keresésekor is a megbízhatóság kell legyen a fő szempont. Ne annak higgy, aki sokat ígér, hanem aki, ha keveset is, de megteszi, amiben megegyeztetek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Semmi okod rá, hogy feladd az álmaid. Attól még, hogy nem mindenki akar veled álmodni, még nincs okod a visszavonulásra. A lelkesedésed határtalanságán is múlik, hogy hány embert sikerül magaddal ragadnod végül.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Be kell ismerned a mondás igazságát: a kevesebb több. Az utóbbi időben hajlamos vagy túlhajszolni magad, pedig ettől nem lesz jobb a helyzeted. Törődj csak a magad dolgával, azzal többre mész!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most az egyszer ne aggodalmaskodj annyit a munkád miatt. Kicsit engedd el a kormányt, hagyd, hogy maguktól történjenek a dolgok. Van, amire ilyenkor adódik a legjobb megoldás.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hihetetlen energiákkal rendelkezel, szinte ég a kezed alatt a munka. Az otthonodban éppúgy, mint a munkahelyeden. A baj csak az, hogy míg az utóbbi helyen igen, a saját családodban alig értékelik, amit teszel. Juttasd az eszükbe!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Meg kell tanulnod, hogy kinek szabad panaszkodnod, és kinek nem. Talán olyasvalakit is beavattál a sérelmeidbe, aki inkább ártalmadra van, mintsem segítségedre. Úgy látszik, emberismeretből még mindig van mit tanulnod, a jóhiszeműség naivitást is jelent...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Felborulhat az eddig megszokott életrended. Valami lehet a levegőben, mert az utóbbi időben, mintha minden összeesküdött volna ellened, legalábbis így éled meg. A társad egoizmusa is nagyon bánt. Pedig vedd észre, hogy valamiben mégis segít téged, és támaszkodhatsz rá.


Halak: II. 19. - III. 20.

 

Sok kívánságod teljesülhet ma: legyél azért nagyon óvatos abban, hogy mit is szeretnél. Mert a rossz éppúgy megvalósulhat, mint a jó kívánság. És azt is vedd figyelembe, hogy amit te jónak látsz, nem feltétlenül az a jó neked. Bízz egy kicsit a gondviselésben is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: